top of page

💡 Ideas and Suggestions

Public·99 members

Astana Ballkani drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023

FC Ballkani vs FC Astana Kokë më kokë , Parashikim , Live · FC Astana vs FC ... drejtpërdrejtë. Vizitoni lokalizuar Futboll Versioni Live Score e AiScore.

Suksesi 2-0 ndaj Dinamos së Zagrebit, skuadrës më të fortëve në grup ka ndikuar që të rritet besimi dhe shpresat e kualifikimit për më tej. Përballë këtë herë do të kenë Astanën, skuadra që ka dominuar futbollin kazak në vitet e fundit. Duke fituar 7 herë titullin kampion prej vitit 2014. “Duhet të jemi me këmbë në tokë. FC Astana vs FC Ballkani Kokë më kokë FC Ballkani vs FC Astana Kokë më kokë , Parashikim , Live · FC Astana vs FC drejtpërdrejtë. Vizitoni lokalizuar Futboll Versioni Live Score e AiScore. FC BALLKANI – Football Club Ndeshja e radhës · VS · Stadiumi: Astana Arena, Astana Data: 09.11.2023 · Fanelat e klubit · Vendas · Musafir · Ndresa e tretë · Galeria ... Astana ka mbi 90 takime në Europë. Ka marrë pjesë edhe në grupet e Champions League, ” ka deklaruar tekniku Daja në konferencën për shtyp përpara kësaj ndeshjeje. Aktualisht Ballkani pas dy ndeshjeve është në vendin e dytë në grup me 3 pikë po aq sa edhe Dinamo e Zagrebit dhe 3 më pak se kryesit e Viktoria Plzen që e kryeson Grupin C, ndërkohë që Astana është vendin e fundit me 0 pikë pas po kaq ndeshjesh. Kjo ndeshje do të startojë nga ora 18:45 dhe do të traspetohet drejtpërdrejtë në Digitalb. - Kosova SotKampionia e Kosovës në basketboll, Sigal Prishtina, sonte debuton në FIBA Europe Cup, garë kjo që sivjet është nisur nga shtëpia më e madhe e basketbollit në Evropë. Sigal Prishtina, bëhet skuadra e parë nga Kosova që debuton në garat evropiane, ku në Rumani do të jetë mysafir i skuadrës Energia, në kuadër të grupit K. Ballkani Astana 2022 26.10.2023 Jetoni Partizani i Tiranës k 26 tet 2023 — Ballkani Astana 2022 26.10.2023 Jetoni Partizani i Tiranës kthehet me rezultat aktiv nga Astana, pas humbjes minimale prej 1-0. [[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË*]']] Budućnost 31 korr 2023 — Astana/Dinamo Tbilisi HAM-FC FC -HAM CSKA 1948 Steaua Bucharest CSK-STE (SHIKO TV) Ludogorets Razgrad Ballkani drejtpërdrejt live 19. 79 ... Ballkani Astana drejtpërdrejt live 26 tetor 2023 25 tet 2023 — Ballkani - Astana, 26 tetor 18:45. Biletat online: https://eu.ebileta.al Ekipi i Ballkanit pret Astanën! Ndeshja në Prishtinë, më shumë shpresë për kualifikimMbrëmjen e sotme do të zbresin në fushë skuadrat e tjera europiane në garë për Europa dhe Conference League. Mes tyre edhe ekipi shqiptar nga Kosova, Ballkani i drejtuar nga trajneri kryeqytetas Ilir Daja. Kampionët e Kosovës janë pjesë e Grupit C të Konference League dhe do të presin sot në stadiumin e Prishtinës “Fadil Vokrri”, skuadrën kazake të Astanës. Skuadra e Ilir Dajës vjen me moral të lartë. (TV) Budućnost Podgorica Struga drejtpërdrejt falas 1 gusht ... Astana/Dinamo Tbilisi HAM-FC FC -HAM CSKA 1948 Steaua Bucharest CSK-STE STE-CSK ^] Ballkani Ludogorets drejtpërdrejt live 11. 07. До 100 лв в Бонус За ... [[[SHIKO ONLINE!!]>>]] Partizani Tiranë Astana drejtpërdrejt [HD live!] Partizani Astana drejtpërdrejt live 31 gusht 2023. [HD LIVE@@@] Escaldes [SHIKONI DREJTPËRDREJT=] Ludogorets Ballkani shiko live. [LIVE SPORT ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page