top of page

💡 Ideas and Suggestions

Public·99 members

Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 nëntor 2023 Transmetim

6 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 03/11/2023 ... CroatiaCSSRCyprusCzech RepublicDenmarkEcuadorEgyptEl ...

Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 06.11.2023 (Transm 3 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 transmetim i drejtpërdrejtë Ishujt Faroe. Transmetimin e filloi që nga 17 shkurti i ... Në raundin e parë do të jenë 10 shtete pjesëmarrëse, të cilat do të ndahen në tre grupe. Grupi A do të përmbajë katër ekipe, ndërsa grupet B dhe C do të përfshijnë nga tre Kombëtare. Kombëtaret do të luajnë me njëra-tjetrën në grupin e tyre në shtëpi dhe jashtë. Çka ndodhi në kualifikimet për këtë Botëror? Më 20 mars 2021, Kosova mësoi kundërshtaret e saj në kualifikimet për Kupën e Botës “Katar 2022”. Edhe pse fillimisht i ra shorti të jetë pjesë e Grupit A, Dardanët u zhvendosën në Grupin B, pasi Serbia veçse ishte zgjedhur për atë grup dhe dy vendeve nuk u lejohet nga FIFA të përballen mes vete. Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 ditë më parë — Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 06/11/2023 Kombëtaret U17 dhe U19 mësuan kundërshtarët e kualifikimeve për Euro 2024. Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 03/1 6 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 03/11/2023 CroatiaCSSRCyprusCzech RepublicDenmarkEcuadorEgyptEl ... Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt 06.11.2023 3 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 3 nëntor 2023 Sot. 17 tet Anglia, Kroacia dhe Ishujt Faroe. Ndeshjet e këtij grupi do ... Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 06/11 3 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 transmetim i drejtpërdrejtë Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe janë të paktë në numër, ... [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — 0 [[transmetim>>]] Kosova Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 nëntor 2022. Ishujt Faroe. Transmetimin e filloi që nga 17 shkurti i ... Megjithatë, Ministria e Sportit e Rumanisë e ka konfirmuar për Radion Evropa e Lirë se Federata rumune ka kërkuar sqarime nga qeveria për kushtet në të cilat mund të zhvillohet ndeshja kundër Kosovës. Ata kanë thënë se është propozuar themelimi i një grupi punues të përbërë nga Ministria e Sportit, Ministria e Punëve të Jashtme, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Federata e Futbollit e Rumanisë pasi që thanë se ndeshja kundër Kosovës e sjell “një situatë që e pretendon një kontekst specifik ndërkombëtar”. [[[SPORTI]]+++] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt fala cathedralinternational. co. uk cathedralinternational. uk 2 orë më parë — 2 orë më parë 4 ditë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania transmetimKur do ta njohin pavarësinë e Kosovës Sllovakia, Greqia e Kur do ta njohin pavarësinë e Kosovës Sllovakia, Greqia e Rumania? Demokracia Kosova vazhdon të mos njihet nga pesë vendet e BashkimitRTKLive 4 minuta më parë — Portali Zyrtar i Radio Televizionit teRumania në referendum për reformat në gjyqësor Rumania në referendum për reformat në gjyqësor, konsiderohet si sistemi më i dhe zgjatjen e të drejtës për ankesë drejtpërdrejt në GjykatënSytë drejt "EURO 2024" Këta dy futbollistë mund të luajnë kundër Kosovës më 9 shtator dhe 18 nëntor të vitit të ardhshëm, gjatë kualifikimeve për Kampionatin e ardhshëm Evropian, që do të mbahet në Gjermani. Florent Hadergjonaj nga Kosova gjatë ndeshjes me lojtarët nga ekipi i Spanjës, 31 mars 2021. Mbahet edicioni i 9-të i 'Prishtina Kids Fest', këndojnë... sot me ç'rast do të sjellë solistë të rinj nga Kosova, Rumania, Shqipëria, Mali i Zi, Lituania e Maqedonia, të cilët do të këndojnëFederata e Futbollit e Kosovës tha për REL-in se “ne sigurisht se kemi kontaktuar me Federatën rumune, por ata asnjëherë nuk kanë shprehur dyshime në lidhje me zhvillimin e ndeshjes”. “FFK-ja ka marrëdhënie të mira dhe korrekte me Federatën rumune, ashtu sikurse me çdo federatë tjetër”, thanë nga FFK-ja. Dhjetë fituesit dhe dhjetë nënkampionët e grupeve kualifikohen drejtpërdrejt në "EURO 2024", ndërsa tri vendet e tjera plotësohen përmes fazës së play-offs. Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, kishte thënë se “ne duhet të bëjmë gjithçka që mundemi në të gjitha drejtimet për t’u kualifikuar. Është momenti ynë”. Nga Grupi I, edhe para fillimit të kësaj faze kualifikuese, Izraeli e ka të siguruar kualifikimin të paktën në fazën e play-offs për shkak të performancës së tyre në Ligën e Kombeve. Fituesve të grupeve të Ligave A, B dhe C iu takon nga një vend në play-offs për kualifikim në EURO 2024. [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i ... Ishujt Faroe, Moldavia. GRUPI G: Holanda, Turqia, Norvegjia, Mali i Kosova Lihtenshtajni 16 korr 2023 — Kosova Lihtenshtajni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page