top of page

💡 Ideas and Suggestions

Public·99 members

(в прямому ефірі<<) Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023

5 жовт. 2023 р. — Де дивитися Брейдаблік – Зоря онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі ... 16:26 Матч Маккабі Тель-Авів – Зоря у Лізі конференцій перенесено на 25 ...

Зорі» з «Маккабі»: луганський клуб хоче грати вчасно і в 18 жовт. 2023 р. — 26 жовтня «Зоря» за графіком повинна зіграти матч третього туру Ліги конференцій проти тель-авівського «Маккабі». На виїзді. Зазначимо, що поєдинок 3-го туру Ліги конференцій між цими командами УЄФА переніс із 26 жовтня на 25 листопада через напад терористичної організації ХАМАС на Ізраїль та операцію сил оборони країни у Секторі Гази. Також у цьому квартеті виступають бельгійський "Гент" та ісландський "Брейдаблік", які поміряються силами паралельно з матчем "Зоря" – "Маккабі" Тель-Авів. Наразі одноосібним лідером групи є "Гент" (7 очок). "Зоря" з 4 балами посідає друге місце. Передматчева прес-конференція Зорі - YouTube YouTube YouTube 10:35 YouTube ФК Зоря Луганськ / FC Zorya Luhansk 15 годин тому 15 годин тому Не містить: М. прямий ефір "Маккабі" Тель-Авів (3 пункти) йде на третій позиції. Замикає турнірну таблицю "Брейдаблік" (0). Де дивитися матч Зоря – Маккабі Тель-Авів На території України поєдинок між "Зорею" та "Маккабі" Тель-Авів у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO. На нашому сайті буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу "Зоря" – "Маккабі" Тель-Авів. «У «Зорі», наскільки я знаю, є головний тренер – Віктор Скрипник. Про щось тут говорити взагалі не варто. Напевне, керівництво клубу зв'язувалось із Цигаником більше, ніж зі мною. У команди є тренер, а поки у команди є тренер, говорити про щось передчасно. У мене був варіант повернутись до роботи після Нового року, але ковід у досить тяжкій формі не дозволив розпочати роботу, потім почалася війна. Сьогодні, коли моя сім'я та сім'я мого старшого сина у відносній безпеці, я готовий повернутися до роботи», – сказав Хацкевич. 📰 Джерело: FanDay. net@zoryafc 📋 Стартовий склад збірної України на матч проти Уельсу 🇺🇦@zoryafc 📋 Стартовий склад молодіжної збірної України на матч проти Півничної Македонії 🇺🇦Усі гравці «Зорі» залишилися на лаві запасних. Офіційно: UEFA переніс матч Маккабі Тель-Авів – Зоря UEFA прийняв рішення про перенесення матчу третього туру групового етапу Ліги конференцій Маккабі Тель-Авів – Зоря. Про це повідомляється на сайті ... ФК «Зоря» Луганськ | zoryafc. comЛуганщині – 84 роки 🇺🇦❤️🙏3-го червня 1938 року була створена Луганська область. @zoryafc Новим тренером «Зорі» може стати Бабич чи Хацкевич 🤔Журналіст Ігор Циганик у програмі «Циганик Live» поділився інформацією щодо майбутнього головного тренера луганської «Зорі». «Не можу підтвердити інформацію про ван Леувена. Не вірю, що він буде головним тренером «Зорі». Думаю, що головним тренером «Зорі» буде, швидше за все, Олександр Бабич. Була ситуація, що Скрипник був готовий перейти в «СК Дніпро-1». Тоді Бабич вже був у Запоріжжі і готувався підписувати контракт, але там уважно прочитали контракт Скрипника, і побачили, що він не має права працювати з дублем. Тоді ця ситуація не вийшла, і він дуже якісно відпрацював. Зоря Маккабі Тель-Авів – де дивитись матч 4 туру Ліги 5 годин тому — На території України поєдинок між "Зорею" та "Маккабі" Тель-Авів у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO. На нашому сайті буде ... На всіх рівнях ми розпочнемо у серпні. Рішення прийнято спільно з президентом України. Я повідомив Чеферіну та Інфантіно, що ми відновимо чемпіонати під час воєнного стану в Україні, під бомбами. Ми розраховуємо на їхню підтримку. Ми обговорюємо деталі. Ми обговоримо з нашою військовою радою та урядом, як це безпечно все організувати», – сказав Павелко. 📰 Джерело: ua. У Скрипника закінчився контракт із «Зорею». Я думаю, що буде Бабич. Може бути Хацкевич? Може бути Хацкевич. Люди, які відповідають за трансферну політику клубу, достатньо близькі з обома тренерами. Думаю, що хтось з них може очолити «Зорю». Не думаю, що це буде іноземець», – сказав Циганик. Джерело: «Циганик Live»@zoryafc MATCHDAY 🔥🔥🔥 🏆 Матч відбірного турніру Євро-2023 (U-21)🇺🇦 Україна (U-21) 🆚 Північна Македонія (U-21) 🇲🇰 ⏰ 20:45🏟 Стамбул. Стадіон «Неджмі Кадиоглу» 📺 «Футбол 2» та YouTube-каналі УАФ@zoryafc MATCHDAY 🔥🔥🔥 🏆 Кваліфікаційний раунд ЧС-2022🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Уельс 🆚 Україна 🇺🇦⏰ 19:00🏟 Кардіфф. Щодня вони отримують інформацію про загиблих, про наслідки війни. Ми говорили про те, що футбол має дуже велику силу, щоб допомогти людям думати про майбутнє, тому що зараз люди, звичайно, не в доброму гуморі. Вони в найгіршому настрої. Ми говорили про те, як можливо, щоб футбол допоміг нам думати про майбутнє. Тому ми разом із президентом прийняли рішення, що в серпні відновимо чемпіонат України. В Україні ми будемо грати на всіх рівнях: УПЛ, перша ліга, друга ліга, жіночий чемпіонат. ФК «Зоря» Луганськ | zoryafc.com 24 червня 2016 року Ван Левен приєднався до «Маккабі» (Тель-Авів) на посаду виконавчого директора Департаменту молоді. Прямий ефір матчу Вірменія U-21 – ... Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 7 годин тому — Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 CAL Cargo Air Lines (ІАТА: 5C, ІКАО: ICL) — ізраїльська вантажна авіакомпанія, ... Брейдаблік – Зоря: де дивитися матч Ліги конференцій і 5 жовт. 2023 р. — Уболівальники мають змогу подивитися гру в прямому ефірі Паралельна гра у квартеті B завершилася перемогою ізраїльського Маккабі Тель-Авів над ... Зоря здобула перемогу над Брейдабліком у матчі Ліги 5 жовт. 2023 р. — м'ячів. В обох команд по чотири очки. На третьому місці Маккабі Тель-Авів (3), а четвертий – Брейдаблік (0). Наступний матч луганська ... Зоря – Маккабі Тель-Авів: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги конференційПоєдинок між українським та ізраїльським клубами відбудеться у Польщі. У четвер, 9 листопада, луганська "Зоря" зустрінеться з "Маккабі" Тель-Авів у поєдинку 4-го туру групового етапу Ліги конференцій сезону-2023/24. Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашня для луганців зустріч буде зіграна у польському місті Люблін на "Арені Люблін". Початок матчу – о 22:00 за київським часом. Зоря – Маккабі. Де і коли дивитися онлайн LIVE пряму 30 хвилин тому — Зоря – Маккабі Тель-Авів ⋇ 9 листопада ⋇ Де дивитися матч онлайн ✓ Прямі трансляції футбольних матчів ⚽ Статистика ☝ Результати ... Де і коли дивитися у прямому ефірі «Зоря» — «Гент»: розклад У четвер, 21 вересня, луганська «Зоря Додамо, що у паралельній зустрічі у квартеті В зіграють «Маккабі» (Тель-Авів, Ізраїль) та «Брейдаблік» (Ісландія). Стадіон «Кардіфф Сіті» 📺 «Індіго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна»), «Футбол 1»@zoryafc Андрій Павелко: «Разом з Зеленським вирішили в серпні відновити УПЛ, першу та другу ліги і жіночий чемпіонат»Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що в серпні відновляться всі футбольні чемпіонати України. «Я говорив з нашим президентом Володимиром Зеленським про те, наскільки важливо відволікти людей футболом. Від дітей до старих – усі зосереджені на війні. tribuna. com посилаючись на apnews. com@zoryafc Територія Зорі Андрій Павелко: «Разом з Зеленським вирішили в серпні відновити УПЛ, першу та другу ліги і жіночий чемпіонат» — Територія Зорі Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що в серпні відновляться всі футбольні чемпіонати України. Кого ви би хотіли бачити головним тренером «Зорі»? 🤔 Anonymous Poll Олександр Хацкевич: «Напевне, керівництво клубу зв’язувалось із Цигаником більше, ніж зі мною»Екс-тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував інформацію про те, що може замінити Віктора Скрипника на тренерському містку «Зорі». Зоря - Маккабі Тель-Авів: де дивитися матч 4-го туру Ліги 15 годин тому — луганська "Зоря" зіграє проти ізраїльського "Маккабі" Тель-Авів. Тель-Авів на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page