top of page

💡 Ideas and Suggestions

Public·99 members

Фрајбург Бацк Топола uživo prenos 9 новембар 2023

1. 11. 2023. — ... (PRENOS UŽIVO) - Crvena zvezda infoDobrodošli na prenos utakmice Crvena ... FK Crvena zvezda - FK TSC Bačka Topola резултат FK Crvena zvezda ...

Ekipa je odradila sve kako treba, a najbitnije je da nemamo bolesnih ili povređenih igrača. Dosta smo postigli prevashodno na planu igre koju želimo da sprovodimo u drugom delu prvenstva. Odigrali smo pripremne mečeve i iz utakmice u utakmicu smo u igru dodavali nove detalje. Ekipa je dobro prihvatila moje ideje i veoma sam zadovoljan njihovim ozbiljnim pristupom igri i postignutim na terenu. Očekujem da u prolećnom delu sezone budemo bolji nego u prethodnom”, rekao je Lazetić. U prvom kolu Lige Evrope u okviru grupe A na megdan će velikom i moćnom Vest Hemu, a utakmica je na programu večeras od 21 čas. „Čekićari“ ovaj susret dočekuju kao apsolutni favoriti. Na njihovoj strani je i iskustvo, ali i suvi kvalitet igračkog kadra. Ne treba zaborati ni to da londonski klub započinje sezonu u Evropi kao aktuelni osvajač Lige konferencija. Svega toga je svestan i strateg srpske ekipe. „Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu u utakmici Lige Evrope. [[Телевизија уживо*]] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола prenos пре 2 сата — [Телевизија уживо*]] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола prenos 21 септембар 2023 TSC Bačka Topola West Ham rezultati uživo, rezultati, raspored, West... [данас] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола uživo 21 септембар 2023 прпре 2 сата — MEČ DANA: Vest Hem – TSC Bačka Topola: Veče u Londonu za uživanje! Be the first to comment. Leave a Reply Poništi odgovor. Your email address... FK TSC | Backa Topola FK TSC, Backa Topola. 10. 103 свиђања · 890 особа прича о овоме · 2. 174 су били овде. TSC Football Club (Bačka Topola, Serbia), Serbian Super League. [[ЛИВЕ СТРЕАМ>]###] Вест Хем ТСЦ uživo prenos 21/09/ пре 7 сати — [ЛИВЕ СТРЕАМ>]###] Вест Хем ТСЦ uživo prenos 21/09/2023 Prvi FK TSC | Backa Topola Vest Hemom. Napred TSC! ⚽ Csütörtökön Londonban... Letos su prodali veznog fudbalera Deklana Rajsa u Arsenal za 120 miliona evra, pa je jasno kakvim igračima i kakvim budžetom raspolaže slavni engleski klub. Svega toga je svestan i strateg TSC. Miss Black Internati Group 5. 10. 2023. — Napred TSC Grupa A: Vest Hem, Olimpijakos, Frajburg i TSC Bačka Topola. FK TSC | Backa Topola Direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena ... Your email address... Nema Alvaresa, ali tu su Paketa, Kudus, Vord Prauz пре 16 сати — Vest Hem se neće čuvati, Mojes otkrio jednu kartu za TSC. Umesto TSC Backa Topola. 16. Ni Tomaš Souček, kao ni Dejvid Mojes, nije preterano... Bačka Topola: TSC kod kuće nastavlja pripreme za prolećni deo sezone | Vojvodina uživoBAČKA TOPOLA – Ekipa TSC vratila se u Bačku Topolu nakon dvonedeljnih priprema u Turskoj, kako bi se na svom terenu dodatno spremila za nastavak sezone u kojoj ima ambicije da ostvari dobre rezultate i poboljša plasman na tabeli. Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je da je zadovoljan dvonedeljnim boravkom u Turskoj, da nije bilo povreda, te da su svi igrači zdravi i spremni da u finišu priprema dodatno napreduju. Lazetić je iskoristio priliku da se osvrne na pripremne utakmice koje su odigrane u Turskoj, ali i na pojačanja koja klub planira da dovede. “Imali smo jake protivnike tokom priprema, ali mi smo dominirali u svakoj utakmici. Radili smo na tome da uvežbamo našu igru i organizaciju napada. Prezadovoljan sam timom koji imam i onim što smo pokazali. Црвена звезда ТСК prenos 1 новембар 2023 1. 11. 2023. — (PRENOS UŽIVO) - Crvena zvezda infoDobrodošli na prenos utakmice Crvena FK Crvena zvezda - FK TSC Bačka Topola резултат FK Crvena zvezda ... 000 dinara · Olimpijakos se pojačava za TSC i LE: Podense nije više vuk · Žreb za Ligu Evrope:... (ТВ@@@) Вест Хем ТСЦ uživo 2022 21 септембар 2023 пре 6 сати — Vest Hem gledali samo na TV" · Europa League. Bačka Topola: TSC kod kuće nastavlja pripreme za prolećni deo sezone | Vojvodina uživoBAČKA TOPOLA... [[Телевизија уживо*]] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола prenos Back · Степан Блохин · 23 days ago. [[Телевизија уживо*]] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола prenos 21 септембар 2023. TSC Bačka Topola. . — Grupa A: Vest Hem, ... Uspeli smo da oformimo ekipu koja ima optimalan broj igrača i to sa omladincima koji su podjednako dobro odradili pripreme. Treba da budu više fokusirani na utakmicu“, rekao je Lazetić. TSC je debitant u evropskim takmičenjima. U sezoni 2020/2021. igrali su kvalifikacije za Ligu Evrope, a ove sezone do grupne faze stigli su nakon poraza od Brage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. „Koliko će nam značiti iskustvo Brage videćemo sutra. Ja sam uspeo da prenesem igračima gde smo grešili i gde je trebalo da budemo bolji. Samo iskustvo će značiti, mislim da je to i presudilo da bojažljivo uđemo u prvu utakmicu (protiv Brage) koja je bila okidač za sve što se posle desilo“, zaključio je Lazetić. U Grupi A Lige Evrope su još i Frajburg i Olimpijakos. Fudbaleri Čukaričkog igraće od 18. 45 protiv mađarskog Ferencvaroša utakmicu prvog kola grupe F Lige konferencija. Nakon poraza od Olimpijakosa u plej-ofu za Ligu Evrope, ekipa Čukaričkog je dospela u trećerangirano evropsko takmičenje gde će u prvom meču grupne faze odmeriti snage sa Ferencvarošem. Trener Ferencvaroša je srpski stručnjak Dejan Stanković, a tim iz Mađarske je u poslednjih šest utakmica zabeležio svih šest pobeda. Foto: EPA-EFE/Tibor IllyesToga je svestan i trener Čukaričkog Igor Matić koji je svestan jačine večerašnjeg protivnika. Црвена звезда РБ Лајпциг uživo 2022 7 новембар 2023 25. 10. 2023. — Бацк Топола Фрајбург uživo prenos 26. 10. 2023 Prenos uživo dePrenos uživo derbija srpske kuglaške Superlige: Spartak 024 - Metalac danas od ... TV raspored fudbalskih mečeva Liga Evrope gr. Olimpijakos-Frajburg. 19:00 - Arena 2 Premium. Liga Evrope gr. Vest Hem Junajted-TSC Bačka Topola. 19:00 - Arena 1 Premium. Liga Evrope gr... Veliki izazov, ali i velika obaveza je da budemo najbolji mogući, znamo kakvu istoriju ima Vest Hem i koliko su dugo u Evropi“, rekao je Lazetić, prenosi Mocartsport. „Odmah to osetite kada dođete na stadion, vidite da je to klub. Mi težimo ka nečemu, tek pišemo istoriju i želimo da i TSC ima čime da se podiči. [[СТРЕАМ>>>>]] Вест Хем ТСЦ Бачка-Топола prenos 21 9. 9. 2023. — 2023. — prenosi Mocartsport. "Odmah to osetite kada dođete TSC Bačka Topola, табелу, ажуриране резултате уживо сваког минута и ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page